Categorii de produse

Gama de culori

Gama de culori

Gama de culori

Sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline este disponibil intr-o gama de noua culori distincte. De aceea, gasirea celei mai potrivite combinatii pentru locuinta ta este simplu de realizat. Fie completand discret gama cromatica si stilul casei tale, fie aducand accente indraznete de culoare.

De ce n-ai alege burlane de un rosu intens pentru o fatada stucco de culoare alba? Sau de ce n-ai monta exclusiv jgheaburi si burlane aramii pe un perete de culoarea granitului? Sau, chiar mai bine, de ce n-ai combina jgheaburi caramizii cu burlane albe, pentru a le asorta pe fiecare cu acoperisul si tamplaria?

Iar acum e mai simplu ca niciodata sa alegi ce se potriveste stilului tau.
Intra pe configuratorul de culori si convinge-te singur!  Aici poti testa virtual compatibilitatile de culoare dintre fatada, acoperis si sistemul de jgheaburi si burlane. 
Mai mult decat atat, iti dam idei din care sa te inspiri. Indraznete sau discrete. In stilul clasic sau contemporan. Orice combinatie este posibila. Alegerea iti apartine! 

GAMA DE CULORI

Acoperirea High Build Poliester ofera o stralucire expresiva, calitati anticorozive superioare si o excelenta rezistenta la zgariere.

Culori Standard

742 caramiziu 758 rosu inchis 434 maro 087 gri inchis 035 gri antracit 015 negru

Culori Speciale

001 alb 045 silver metalic 044 grafit

Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran difera intr-o oarecare masura de nuanta reala. Iti recomandam sa consulti mostre de tabla de la Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Pe langa varianta standard de otel zincat la cald, cu acoperire de culoare High Build Poliester (HBPE), sistemul Lindab Rainline este disponibil si in variantele speciale: otel cu acoperire Aluzinc (AZ 150 g/m2) si Cupru natural (Cu 99.9%).