Categorii de produse

Gama de culori

Calitate & design inteligent

Datorita designului sau inteligent, Lindab Rainline a devenit sistemul de jgheaburi si burlane preferat al celor mai multi tinichigii. Fiecare componenta a fost proiectata si fabricata la cele mai inalte standarde de calitate si cu limite minime de toleranta. Rezultatul este un sistem in care piesele se imbina intre ele cu cea mai mare precizie. Nu e nevoie de lipire, sudura sau de ustensile speciale!

Capac de jgheab autoblocant RGT

Capac de jgheab autoblocant RG/RGT

Capacul este prevazut cu o garnitura de etansare din cauciuc EPDM si cu un sistem autoblocant. Produsul este reversibil, adica poate fi montat la ambele capete ale jgheabului. In plus, se instaleaza usor, cu o singura apasare ferma.

 

Bratara burlan SSVH

Bratara burlan SSVH

Bratara este confectionata dintr-o singura foaie de tabla de otel si fixeaza burlanul printr-o singura strangere ferma. Nu exista alte accesorii care sa se piarda sau sa fie lasate de-o parte.

 

Piesa de imbinare jgheab RSK

Piesa de imbinare jgheab RSK

Aceste piese sunt simplu de instalat, creand imbinari sigure si foarte durabile. Ele garanteaza o buna etansare impotriva scurgerilor de apa, datorita garniturii rezistente din cauciuc EPDM.

 

Racord jgheab - burlan OMV

Racord jgheab - burlan OMV

Acest racord adaptabil are un sistem de prindere foarte usor de folosit, dintr-o singura apasare, care asigura o imbinare perfecta cu forma semicirculara a jgheabului. Poate fi montat si dupa ce jgheabul a fost deja instalat.